Prenovljena grafična podoba spletne strani

RIŽANSKI VODOVOD KOPER. EDINI, KI OBALO IN NJENO ZALEDJE OSKRBUJE S ČISTO PITNO VODO.

Spletna stran Rižanskega vodovoda Koper je bila leta 2006 uvrščena med 3 nominirance za uporabniško najbolj enostavno spletno mesto 2006. To nam daje nalogo, da sledimo izzivom spletne komunikacije, v želji postati še boljši.

Odločili smo se, da prenovimo grafični del spletne strani. Podjetju Enki, ki je naš dolgoletni partner na področju spletnega delovanja, smo naložili nalogo izdelati sodobno, trendy in "drugačno" podobo, ki bo vključevala moderne elemente spletnega nastopa, a bo vseeno prijetna in navigacijsko jasna.

Verjamemo, da boste prepoznali prednosti nove podobe. Na prvi pogled vam nudi veliko, morda za začetek preveč, čez čas pa boste ugotovili, da vse to z namenom zagotoviti navigacijsko učikovitost. Brez klikanja po meniju boste dostopali do večine vsebin.

Grafika je pripravljena skladno z novimi pristopi "širokega" oblikovanja, ki ustreza vse boljšim resolucijam računalniških monitorjev.

Zazrite se v zgornji desni kot. Vidite reko, ki teče, teče preko zelenja, gozdov, kamenja, vse tja do morja. Če ste sledili toku, ste ozrli hrbtenico grafike. Naj bo slednja izhodišče, da nas spoznate še bolje (aktualno, voda je življenje, pot vode, ste vedeli, novice, e-vodarina, otroci in slike, anketa, povezave). Na zdravje, s pitno vodo.